Adress

Strandvallen 3, 30257 Halmstad

Ring oss

035 - 17 33 77

Maila oss


info@badrumsteamet.com

Plattsättare Ängelholm

Plattsättare i Ängelholm med alla behörigheter som krävs för golv och badrum

Plattsättare är specialiserade hantverkare som ansvarar för att lägga och installera olika typer av plattor, kakel och klinker i olika miljöer. Som plattsättare i Ängelholm sträcker sig vårt arbete från bostäder till kommersiella och offentliga byggnader. Vilket ger oss en viktig roll i att skapa estetiskt tilltalande, hållbara och funktionella ytor, särskilt i områden som badrum, kök, entréer och utomhusmiljöer.

Vad är en plattsättare?

En plattsättare har expertkunskap om olika material, inklusive keramik, porslin, natursten och glasmosaik, och kan skapa olika mönster och designer beroende på kundens önskemål. Deras arbete innefattar förberedelse av ytan genom att säkerställa att den är jämn och stabil, applicering av rätt typ av fixeringsmedel och slutligen placering av plattorna med precision.

Utöver tekniska färdigheter kräver plattsättare noggrannhet och konstnärlig känsla för att säkerställa att det färdiga resultatet harmonierar med den övergripande designen och stilen i det specifika utrymmet. De arbetar ofta i samarbete med andra byggproffs för att säkerställa en sömlös och effektiv installationsprocess.

Anlita oss som plattsättare i Ängelholm

Att anlita en kvalificerad plattsättare i Ängelholm är avgörande för att säkerställa att plattläggningen inte bara är visuellt tilltalande utan också hållbar och långvarig. Genom att kombinera teknisk expertis med kreativ skicklighet spelar plattsättare en nyckelroll i att förvandla ytor och skapa miljöer som möter både estetiska och funktionella krav.

Så vill du ha hjälp med plattsättning och bor i Ängelholm? Kontakta oss för att få en offert!

Förutom Ängelholm har vi även plattsättare som utför jobb hos kunder i Laholm, Båstad och Halmstad.

 

Vi har funnit i Ängelholm sen 2019 och är experter på plattsättning, badrumsrenovering, golvläggning och byggnation. Vi levererar ett helhetskoncept och löser all logistik, så när det kommer till totalentreprenad är vi vassast i Ängelholm.

Vad vi gör

Kolla in våra tjänster