Adress

Strandvallen 3, 30257 Halmstad

Ring oss

035 - 17 33 77

Maila oss


info@badrumsteamet.com

Renovering lägenhet i Båstad

Renovering av lägenhet i Båstad. Här har vi gjort om ett gammalt garage till en toppmodern lägenhet av yppersta klass.

Vi har dragit in vatten och avlopp, ny el är dragen. Golvvärme och nytt yttertak med solceller är också installerat.

Vi klarar av de flesta byggnadsarbeten.

Förutom renovering så kan vi både bygga till och bygga om som bygga nytt. När man ska påbörja ett tillbyggnadsprojekt är det många frågor som hopar sig. Måste jag ansöka om bygglov hos kommunen? Behöver jag anlita en arkitekt? Hur mycket kostar en tillbyggnad? Är det en investering som lönar sig och hur hittar jag en bra entreprenör?

Med stigande bostadspriser är det många som vill utvidga eller göra en renovering av sin bostad. Allt fler har möjlighet att höja bostadslånet för att på så sätt kunna finansiera en tillbyggnad och det kan ofta visa sig vara en bra investering. I stadsnära områden är i regel kvadratmeterpriserna på villor betydligt högre än kvadratmeterpriserna för tillbyggnad. Det innebär att en utökning av bostaden är något som genererar ett högre pris vid en eventuell försäljning än vad det kostar att bygga ut.

De flesta tillbyggnader kräver bygglov, och det kan även krävas för mindre tillbyggnader beroende på vilka åtgärder som ska göra. Vissa åtgärder kräver endast bygganmälan, medan vissa inte kräver någon anmälan eller ansökan alls.

Vi bygger de mesta inom reparation, ombyggnad, tillbyggnad, nybyggnad av bostadshus, fritidshus m.m, Industribyggnader i olika former

Badrumsteamet såg dagens ljus 2019.

Erfarenheten inom badrumsrenoveringar  sträcker sig ända tillbaka till 1994.

Emil Redo och Michael Magnusson är de två drivande bakom företaget. Idag är vi 9 medarbetare, vi har plattsättare, golvläggare, snickare, målare och murare.

Badrumsteamet är i princip ett komplett byggföretag.
Vi utför idag alla typer av byggnation som kök- och badrumsrenovering, om- och tillbyggnad samt nybyggnad. Det vi brinner för mest är naturligtvis badrumsrenoveringar, där är vi experter, och när det kommer till totalentreprenad är det få som slår oss på fingrarna.

I båstad utför vi renoveringar så som:

Plattsättare Båstad , badrum båstad, rörmokare båstad

 

Vad vi gör

Kolla in våra tjänster