Adress

Strandvallen 3, 30257 Halmstad

Ring oss

035 - 17 33 77

Maila oss


info@badrumsteamet.com

Läggning av stavparkett

Stavparkett

Stavparkett! Här lägger vi Bjelins moderna stavparkett med klickfunktion. Fiskbensmönster kräver mycket fundering och planering men resultatet blir klassiskt och snyggt.

Det krävs lite erfarenhet av stavparkett för att man ska få ett fint slutresultat. Emil har med sin mångåriga erfarenhet byggt upp en rutin som gör att han klarar av de flesta utmaningar som ställs med ett sånt här golv. Ett genomgående fiskbensmönster med stavparkett som ligger i kök, matplats och vardagsrum kräver sin man.

Badrumsteamets medarbetare är duktiga yrkesmän som ständigt uppdaterar sina kunskaper och vi fräschar ofta upp våra kunskaper på kurser och vidareutbildningar.

I detta projekt har vi renoverat en hel bottenvåning med nytt kök, toalett, golvvärme, målning och ytskikt. Alla ytterdörrar är utbytta och huset kommer bli superfräscht

Badrumsteamet såg dagens ljus 2019.

Erfarenheten inom badrumsrenoveringar sträcker sig ända tillbaka till 1994.

Emil Redo och Michael Magnusson är de två drivande bakom företaget och idag är vi 9 medarbetare. Vi har plattsättare, golvläggare, snickare, målare och rörmokare.

Badrumsteamet är i princip ett komplett byggföretag.
Vi utför idag alla typer av byggnation som kök- och badrumsrenovering, om- och tillbyggnad samt nybyggnad. Det vi brinner för mest är naturligtvis badrumsrenoveringar, där är vi experter! När det kommer till totalentreprenad är det få som slår oss på fingrarna.

Dags för ett nytt golv hemma? Ett vackert golv ger ditt hem den känsla du vill ha och kan förstärka den övriga inredning eller ge en lugn harmonisk grund. Oavsett om det gäller läggning av nytt trägolv i vardagsrummet, matta i badrummet eller vinylgolv i köket så hjälper vi dig. Genom att erbjuda plattsättning och golv- och mattläggning så ger vi dig en så bra totallösning för ert hem som möjligt.

Parkett, klinker, plastmatta, laminat eller en mjuk och skön heltäckningsmatta. Du väljer!

Det blir aldrig bättre än underarbetet, så är det i många fall. Vi löser det mesta med både upprivning, riktning eller spackling och naturligtvis bortforsling av restmaterial. I vissa fall går det även att lägga ett golv ovanpå det gamla golvet och sen spika en kvartsstav mot den gamla golvlisten. Det kan medföra att man behöver kapa av en och annan dörr för att det ska fungera.

Man kan lägga vissa golv på underlag så som PVC, linoleum, klinker och trä, om man vet att den underliggande konstruktionen är torr och frisk. Underlag som suger upp fukt så som nålfilt och heltäckningsmattor måste tas bort innan golvläggning.

Parkettgolv kan läggas direkt på existerande plast- eller trägolv, men ytan/underlaget måste vara fast, plant, rent och torrt. Är det små svackor i undergolvet kan dessa fyllas upp med grålumppapp. Om du misstänker fukt i undergolvet eller om golvet ska läggas på en betongplatta krävs en ångspärr.

För mer information bör du besöka:

Golvläggning eller Golvläggning Halmstad 

 

Vad vi gör

Kolla in våra tjänster