Adress

Strandvallen 3, 30257 Halmstad

Ring oss

035 - 17 33 77

Maila oss


info@badrumsteamet.com

Byggnation

Bygg, murning och snickeriarbeten

Vi klarar av de flesta byggnadsarbeten.

Vi kan både bygga till och bygga om som bygga nytt. När man ska påbörja ett tillbyggnadsprojekt är det många frågor som hopar sig. Måste jag ansöka om bygglov hos kommunen? Behöver jag anlita en arkitekt? Hur mycket kostar en tillbyggnad? Är det en investering som lönar sig och hur hittar jag en bra entreprenör?

Med stigande bostadspriser är det många som vill utvidga sin bostad. Allt fler har möjlighet att höja bostadslånet för att på så sätt kunna finansiera en tillbyggnad och det kan ofta visa sig vara en bra investering. I stadsnära områden är i regel kvadratmeterpriserna på villor betydligt högre än kvadratmeterpriserna för tillbyggnad. Det innebär att en utökning av bostaden är något som genererar ett högre pris vid en eventuell försäljning än vad det kostar att bygga ut.

De flesta tillbyggnader kräver bygglov, och det kan även krävas för mindre tillbyggnader beroende på vilka åtgärder som ska göra. Vissa åtgärder kräver endast bygganmälan, medan vissa inte kräver någon anmälan eller ansökan alls.

Vi bygger de mesta inom reparation, ombyggnad, tillbyggnad, nybyggnad av bostadshus, fritidshus m.m, Industribyggnader i olika former

Byggnation Halmstad

Vi har lång erfarenhet av olika murningsarbeten som blockmurning, putsarbeten och tegel

Vi kan med fördel ta hand om hela entreprenaden och sköta samordning och logistik med alla de olika yrkeskategorierna. Vi sköter även materialleveranser vilket gör att du kan känna dig trygg med alla garantier nu och i framtiden.

Vi utför även andra byggnadsarbeten. Ni kanske vill ha upp en ny vägg eller byta fönster och dörrar. Kanske är det dags för takbyte eller fasaden börjar bli till åren. Inget jobb är egentligen för stort eller för litet, vi löser det åt er. Klarar vi inte det själva så har vi även hjälp av våra samarbetspartners, som är kvalitetssäkrade och innehavare av alla behörigheter som är nödvändiga.

Vad vi gör

Kolla in våra tjänster